ساز شناسی : ویولن از خانواده زهی – آرشه ای ها (اختصاصی)

? مسعود یزدی

.: آهنگساز ، پیانیست و طراح گرافیک و 100 درصد علاقمند به موسیقی خوب :) . دنیای موسیقی حرفهای زیادی برای گفتن دارد ، سعی می کنیم از چیزهایی بنویسیم که تا به حال به انها پرداخت نشده است و یا کمرنگ در گوشه ای جزوات موسیقیمان مانده است .

8 پاسخ

  1. سیامک گفت:

    خیلی خیلی عالی…
    واقعا جای چنین سایتی اونهم به زبان فارسی حس میشد…امیدوارم دوستان و هنرمندان خوب کشورمون از این سایت بسیار خوب حمایت کنند.
    به امید پیشترفت سایت خوبتون و همچنین موسیقی کشورمون…

  2. sepideh گفت:

    سلام خسته نباشید. عالی بود. ببخشید نویسنده این کتاب چه کسیه؟

  3. شهرام دانایی گفت:

    سلام من نزدیک به دو سال است ویلون میزنم برام سوال پیش امده که ساز قدیمی اگر نواخته بشه صداش پخته میشه یا اگر نواخته نشه هم باز صدایش پخته میشود یا نه و سوال دیگر چوبهای ببری یا فردار از چوبهای معمولی بهتر هستند و از کجا متوجه بشیم که چوبی که در ساز بکار برده شده کهنه است؟

    • سلام . معمولا سازهای اکوستیک با گذشت زمان و جا افتادگی به اصطلاح چوب دارای رنگ صدایی بهتری میشوند اما ای مسئله عامیت ندارد . برای شناسایی نوع چوب و کهنه یا نو بودن ان باید با متخصص مشورت نمود

  4. شبیر گفت:

    موزیسین، آرانژمان. تبریک میگم به مدیریت محترم و تمامی دست اندرکاران سایت ارکسترال، بابت این حجم از اطلاعات مفید و عمیق، و درعین حال زیبایی درنوع کلام و سادگی بیانشون برای تفهیم آسانتر نکات به مخاطبین یا بهتره بگم هوادارانشون.
    برای اولین بار عضو سایتی به زبان فارسی میشوم و با افتخار انتخابم سایت ارکسترال هست به امید بالا رفتن درک وفهم موسیقایی کشور.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *